To COVID-19 και η Προσπάθεια Συντήρησης του Παρόντος Συστήματος

Τα μέτρα που λαμβάνονται στο παρών στάδιο θα παραμείνουν και μεταγενέστερα που ο κορονουιός δεν θα είναι πρόβλημα. Η ζωή θα αλλάξει και θα το κάνουν γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να κρατήσουν το σύστημα ζωντανό.

1) Ο κόσμος θα δουλεύει περισσότερο από το σπίτι για να μειώσουν τα έξοδα οι επιχειρήσεις (οι λίγες που θα επιβιώσουν).

2) Όλοι θα πρέπει να εμβολιαστούν. Το εμβόλιο όμως θα περιέχει επιπλέον τεχνολογία και θα δώσει το έναυσμα για το pilot καινούργιας τεχνολογίας ταυτοποίησης. Το εμβόλιο θα ειναι υποχρεωτικό (αν και δεν θα έχει δοκιμαστεί εργαστηριακά σε μακροχρόνιο επιστημονικό επίπεδο). Θα το κάνουν βάση αναγκαιότητας.

3) Θα εισαχθούν κριτήρια τεκνοποίησης.

4) Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα θα εισαχθεί για όλους και έτσι όλοι θα είναι τρόφιμοι του κράτους.

5) Η οικονομική κρίση θα τραβήξει για δεκαετία. Ουσιαστικά σιγά-σιγά θα ακολουθήσουμε το Κινέζικο μοντέλο εξουσίας όπου το κράτος θα εποπτεύει τα πάντα και τους πάντες. Οι περισσότεροι πολίτες θα λειτουργούν ως αστυνόμοι με καταγγελίες απο τα κινητά τους και τα social media.

6) Oι βιντεοκάμερες θα βρίσκονται παντού, ειδικα θερμικές. Θα υπάρχουν κέρφιου αναλόγως περιοχής και ειδικές άδειες για επιχειρήσεις. Η κατάσταση θα θυμίζει πόλεμο. Θα έχουν ως δικαιολογία την γρίπη και την ασφάλεια των δικών μας. Εάν παραβλέπεις τους κανόνες θα θεωρείσαι φονιάς.

7) Η Αμερική θα αρχίσει να τυπώνει 1 τρισσεκατομμύριο δολάρια την μέρα για ένα μήνα τουλάχιστον. Θα διασκορπίσει τα χρήματα σε μεγαλοεπιχειρήσεις και τράπεζες παγκοσμίως για να αγοράσουν κεφάλαιο στα πάντα. Οι τιμές θα εκτιναχθούν στα ύψη. Θα δείτε πάνω στα charts ενα V type recovery για λίγο αλλά μάλλον δεν θα κρατίσει. Τα κουπόνια για φαγητό και άλλα αναγκαία θα γίνουν πραγματικότητα.

8) Οι μέσοι και οι φτωχοί θα γινουν πολύ φτωχότεροι γιατί αυτοί θα πληρώσουν για όλα και αρχικά αλλά και μεταγενέστερα με την εργασία τους που θα θυμίζει σκλαβιά. Θα υπάρχει ο βασικός μισθός και μια παρηγοριά ότι θα υπάρχει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Το χρήμα θα γινει πλήρως ηλεκτρονικό με μηδέν χαρτί για καλύτερο έλεγχο. Θα εκδοθεί κάτι παρόμοιο στο δολάριο σε blockchain βαση (όπως με το Βitcoin) αλλά θα φανεί η διαφορά του ενός με του άλλου.

Θα αλλάξουν τα πάντα σε οικονομικό επιπεδο. Θα αλλάξουν τα πάντα σε στρατηγικό επίπεδο. Νέο σύστημα, νέα διοίκηση, νέος τρόπος λειτουργίας. Η Ευρωπαική Ένωση και η Αμερική θα γίνουν ουραγοί.

Η οικονομική δύναμη θα μεταφερθεί από την Δύση στην Ανατολή. Η Ρωσία και η Κίνα θα αλλάξουν τα πάντα. Σε μια στιγμή κλειδί θα προσπαθήσουν να παγιδεύσουν το δολάριο στην αγορά (short) όπως ακριβως εκανε ο Σόρος με την Αγγλική λίρα.Το πότε θα γίνει είναι κλειδί. Κάπου ακριβώς στα σύνορα αντιπληθωρισμού και πληθωρισμού με ενα αστρονομικό leverage.

H Ρωσία και η Κίνα μαζεύουν και συγκεντρώνουν χρυσό εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ενα κρυπτονόμισμα που να στηρίζεται σε χρυσό.

One Reply to “To COVID-19 και η Προσπάθεια Συντήρησης του Παρόντος Συστήματος”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *