Ό νοητικός κατήφορος του scientism

Ευχαριστώ φίλους που μου πέμπουν screenshots που ακαδημαικούς που το παίζουν έξυπνοι. Πιο κάτω είναι μια κλασσική απαντηση νεοάθεου σε θρήσκο που δεν έσσιει ιδέα για τι μιλά αλλά προσπαθεί να κάμει τους άλλους να νομίσουν ότι δεν έχουν ιδέα για τι μιλούν για να φανεί o ίδιος έξυπνος.

Γιατί? Γιατί είδε θκυο βίντεο νεοάθεων στο youtube τζιαι ενομισε ανακαλυψε την τασσιηνοπιττα του αθεισμού επειδή παπαγαλίζει τα ιδια επιχειρηματα. τζιαι μετά μιλά τζιαι για ημιμαθεια. Πάμε να δούμε ποιός όντως εν ο ημιμαθής. Η Βίβλος μια χαρά μιλά για αγάπη έστω τζιαι εάν έσσιει πορνό τζιαι άγριο σεξ. Εν μέρος της ζωής. Η αγάπη ανέκαθεν στην ιστορία του ανθρώπου δεν ήταν απλά ουράνια τόξα τζιαι καλές διαθέσεις. Ολόκληρος Σαίξπηρ έγραψε τον Ρωμαίο και την Ιουλιέττα, μια ιστορία αγάπης που εσκότωσε 14 πλάσματα τζιαι τους πρωταγονιστές να αυτοκτονούν. Τζιαι εγραψε το για να δειξει ποσο ανόητη μπορει να ειναι μια αγάπη.

Αγάπη πολλές φορές εν θυσία, αίμα, βία. Αγάπη ειναι προτίμηση προς μια ομάδα ανθρωπων ή ανθρώπου εναντι άλλων. Δεν εσσιει "παγκόσμια αγάπη". Μόνο εαν εισαι κανενας αριστερός ακακδημαικός πιστεύκεις στην μονοπαντην, ουτοπική "κουμπαγιά" αγάπη. Αν αγαπάς τους παντες δεν αγαπας κανεναν. Εξου τζιαι γιατί ο θεός της βίβλου τιμωρεί μια ομάδα τζιαι επιβραβεύει άλλη. Εξού γιατί ακόμα τζιαι ενας γονιός μπορεί να δειά πάτσο στον κοπελλούι του αλλά να συνεχίζει να το αγαπά. Πότε το ένα, τζιαι πότε το άλλο κοπελλούι.

Τζιαι για τους πολιτικά ορθούς που θα μου πουν για την βια στα κοπελλούθκια επείδη έτσι τους λαλεί η νέα μόδα που αναγιώνει μιγιάγγιχτα πουττούθκια που θέλουν χχαχππούθκια to cope. Είμαστε χτηνά, Τα μωρά πολλές φορές δεν κατανοούν την κλασσική επικοινωνία αλλά ως χτηνά καταλαβουν με το ξυλο επειδή ειναι απλα η βία ειναι έμφυτη μας. Γι΄αυτό και θα δείτε τα μωρά να γυριζουν το σιερι τους ή να κακοποιούν ζώα. Επειδη εν η original γλώσσα του "κάμε όπως θέλω". Δεν ειναι κακό να δειάς τζιαι κανεναν πατσο μεσα μεσα επειδη τα μωρά τελειοποιούντον προφορικό τζιαι μεταφορικό λόγο πολλά πιο μετά.

Σκέφτου να εισαι κοινωνιολόγος με ΠΠΙ AIDS ΝΤΙ τζιαι να μεν χαπαρίζεις τα βασικά τζιαι να μιλάς στους άλλους για ...ημιμάθεια. Επίσης. Ποττέ σας μεν ακουετe καποιον που σας λαλεί οτι δεν ανοίκει πουθενά πολιτικά. Εν απλά ασπόνδυλος. Παίζει σας τον courtier όπως λαλεί και το βιβλίο "48 laws of power". Θσ σας το παίζει αριστερός για κοινωνικά θέματα πχ εργασιακά δικαιώματα, θα σας το παίζει δεξιός με την ελευθερία του λόγου τζιαι θα σας το παιζει κεντρόος για να γινει η δουλειά του για να πιάσει καμια δουλειά σε κανέναν κολλεγιούιν.

Η τέχνη τους "νομίζουν" ειναι να μεν τοποθετούνται για ναν πάντα μεσα τζιαι να πιαννουν εξίσου ασπόνδυλους τζιαι αχάπαρους followers. Με αλλα λόγια να ειναι πολιτικοί. Tζιαι ο κύριος, ειναι πολιτικός/συντεχνιακός με καθαρά αριστερές βλέψεις. Απλά εν το παραδέχεται γιατί η αριστερά ενεν πολλά cool σήμερα. Oι πράξεις του ομως εν ξεκαθαρες που ανοικει. Ποττέ σας μεν ακουετε τα επιχειρηματα καποιων για το Χ θέμα. Απλά συγκρίνετε τα με τες πράξεις τους. τζιαι ουλλα ξεκαθαρίζουν στο πι και φι.

Δεν γοράζεις για παράδειγμα ενα πινακα καποιου κοντρα αριστερού με degenerate απεικονίσεις για "κοινωνιολογική παρατηρηση"... μη χέσω. Επειδη δεν νομίζω να εγόρασε πίνακες ναζι για "κοινωνιολογική παρατηρηση". Έτσι απλά με τα θκυο μέτρα τζιαι τα θκυο σταθμά πιάννεις τους douchy bullshiters που τα ποινάρκα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *