Το 5G ως όπλο καταστολής των μαζών

Επειδή εν άσκοπος χρόνος να καθούμαστε να συζητούμε για unknown-unknowns ας μιλήσουμε για τα πράματα που ξέρουμε στα σίουρα για το 5G και πως χρησιμοποιείται σήμερα από τον Αμερικάνικο στρατό. Και επειδή θα μας πουν και συνωμοσιολόγους ας παρουσιάσουμε απλά γεγονότα.

Για να καταλάβετε την διαφορά του 5G με τες πιο παλιές τεχνολογίες (4G, 3G) φανταστείτε το 4G να είναι ένας σιεπέττος του τζιυνηού που σήρνει καντρέθκια προς ένα στόχο. Όπου κάτσει έκατσε προς μιας συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Το 5G που την άλλην εν σαν έσσιεις έναν ελεύθερο σκοπευτή με την πιο γαμάτη διόπτρα με λέιζερ. Μόνο που τούτος ο ελεύθερος σκοπευτής δεν δουλεύκει ποττέ μόνος του. Δουλεύκει με άλλους 200 μαζι. Τζιαι είναι ούλλοι κλωνοποιημένοι. Δλδ, ότι ξέρει ο ένας, ξέρουν τζιαι οι 200. Έτσι θα είναι και η περιοχή σας. Κάθε ένα τετράγωνο σχεδόν θα έσσιει μιαν αντένα.

Στο βίντεο πιο κάτω θα δείτε το στρατιωτικό ADS (Active Denial System) το όποιο είναι ένα σύστημα που δουλεύκει ακριβώς όπως το 5G. Με λίγα λόγια μπορεί να ρυθμιστεί σε συχνότητες του microwave και να στείλει ακτινοβολία σε ένα πλήθος. Η ακτινοβολία υπερθερμαίνει τις αρχικές στρώσεις του δέρματος (ψήνεσαι), προκαλεί πόνο και σου λαλεί να κάτσεις στον τόπο σου. Δεν πρόκειται για θεωρία. Είναι απλά ένα επστημονικό γεγονός.

Οι υπερασπιστές του 5G θα σας πούν ότι το ADS δουλεύει σε συχνότητα 95 GHz ενω το 5G σε συχνότητες 24-90 Ghz. Ξεχνούν όμως ότι βάση της κεντρικής ηλεκτρικής τροφοδοσίας που έχουν ήδη οι αντένες μπορούν να ρυθμιστούν σχεδόν αυτόματα στην συχνότητα του Active Denial System (Σύστημα Καταστολής των Μαζών). Και με τον τεράστιο αριθμών των αντενών σε μικρή γεωγραφική έκταση μπορούν να γίνουν το απόλυτο όπλο για έλεγχο.

Η αντένα τούτη στο βίντεο είναι σίγουρα πολλά πιο δυνατή που μια 5G. Με άλλα λογια μια αντένα 5G δεν έσιει περίπτωση να σου προκαλέσει έτσι πρόβλημα. Πές όμως ότι υπάρχει ένα πλήθος που διαμαρτύρεται για κάτι στην πόλη ή χωριό σας. Οι 200 Αντένες της περιοχής σας μπορούν να εστιαστούν σε PAR (Phased Array Radar) να σας τσιγαρίσουν λλίο τζιαι να σας πέψουν έσσω σας. Α, τζιαι εάν εισαι λλίο παραπάνω φασαρίας, έχουν τζιαι το τηλέφωνο σου τζιαι η αντενούα ξέρει ακριβως που τζιημάσαι.

Αλλά εν έσσιει λόγο να πανικοβάλλεστε. Το κράτος σας αγαπά και σας φροντίζει. Οι πολιτικοί σας λαλουν την αλήθκια. Οι μεγαλοεπιχειρηματίες δεν δουλεύκουν μαζί τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάμει κάτι τέθκιο το κράτος ενάντια στους πολίτες παρά μόνο όταν το θεωρήσει απόλυτα αναγκαίο για να διατηρήσει την ακεραιότητα του. Έννεν;

Την επόμενη φορά που θα σας πουν ψεκασμένους, δείξετε τους τούντο βίντεο. Εννακάμουν λλίο google πουπάνω πουπάνω τζιαι μετά θα κατουρήσουν σισαμόλαο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *