Το 5G θα έπρεπε να είναι επιλογή

Δεν θα ήταν πιο σωστό να υπάρχουν διαβουλεύσεις σε κάθε γειτονιά καθε ενορίας σχετικά με το αν θέλουν την εγκατάσταση αντένων 5G; Ανεξαρτήτως εάν είναι βλαβερές ή όχι, το κάθε άτομο θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα επιλογής σε κάθε τι που γίνεται γύρω από τον χώρο που ζεί.

Σίγουρα δεν μπορεί να γίνει στο απόλυτο αλλά με τους γείτονες, ειδικά στα χωριά μπορεί να γίνει μια συνεννόηση και να ψηφίσουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν μακροσκελές έρευνες (5-10 χρόνια) που να δείχνουν τις παρεμφερή επιπτώσεις της τεχνολογίας του 5G στον άνθρωπο.

Οι μόνες έρευνες που υπάρχουν είναι για τις άμεσες επιδράσεις (δεν δείχνουν όντως κάτι πολύ σοβαρό) και δεν έχουν καν επαναληφθεί. Η επίσπευση για εγκατάσταση γίνεται κυρίως για οικονομικούς λόγους μιας και πάρα πολλές εταιρείες παγκοσμίως είναι επενδυμένες με αρκετά δισσεκατομμύρια. Η οικονομική κρίση κάνει τα πράγματα χειρότερα και έτσι θέλουν να την εγκαταστήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αγνοώντας το κομμάτι της μακροχρόνιας επίδρασης στην Υγεία.

Ο κόσμος πανικοβάλλεται γιατί είναι το άμεσο ένστικτο του ανθρώπου να τραβά πίσω σε κάτι που δεν γνωρίζει. Είναι αυτό που μας βοήθησε για εκατομμύρια χρόνια να επιβιώσουμε. Και ουσιαστικά έτσι έπρεπε να αντιδρούν όλοι επειδή ακόμα και οι αυτο-αποκαλούμενοι ειδικοί δεν γνωρίζουν επαρκώς τι γίνεται μακροχρόνια με τις επιδράσεις του 5G στο σώμα.

Αν θέλουμε να ειμαστε νοητικά έντιμοι με την επιστημονική μέθοδο τότε θα πρέπει να γίνουν αυτές οι έρευνες πρώτα. Επειδή όμως σήμερα ο κόσμος έμαθε να πιστεύει έυκολα τις "εγκυρες πηγές" του, κοροιδεύει οτιδήποτε πάει ενάντια στο αφήγημα του status-quo. Γίνεται affiliate marketer για πράγματα που δεν γνωρίζει πως δουλεύουν αλλά έχει έντονες απόψεις για επιβολή σε τρίτους. Με άλλα λόγια γίνεται πιόνι για πράγματα που δεν είναι καν επενδυμένος.

Γίνεται τρέντυ να κοροιδεύεις άτομα που έχουν σκεπτικισμό και όντως έχουν το κάθε δικαίωμα να μην εμπιστεύονται τα κράτη ή της μεγαλοεπιχειρήσεις που τους έχουν πεί ψέματα για τόσα πράγματα.

Πως ειναι δυνατόν για παράδειγμα να εμπιστευτεί καποιος τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας για τα 5G όταν φάνηκε μέσα πο την πανδημία οτι ελέγχονται από την Κίνα, απέκρυψαν την πραγματική εκταση του προβλήματος και μέχρι πρόσφατα δεν συνειστούσαν ούτε μάσκες;

Είναι ο Παγκόσμιο Οργανισμός Υγείας. Δεν θα έπρεπε να σφύζει από ειδικούς; Eάν γίνονται τόσο τερατώδη λάθοι που κοστίζουν χιλιάδες ζωές τότε ποια θα έπρεπε να ειναι η αντίδραση; "Η επιστήμη αναθεωρεί, δεν ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τα πάντα". Αυτό και αν ειναι ανεύθυνο.

Οι ειδικοί, δεν είναι αγνοί, θεόλστατοι επιστήμονες που ζούν στο πέπλο της αντικειμενικότητας. Είναι ανθρώποι σαν τον κάθε ένα από εμάς, με αδυναμίες όπως όλοι. Μπορούν να εξαγοραστούν, μπορούν να πουν ψέματα, μπορούν να κερδίσουν μια θέση επειδη απλά ξέρουν κάποιον και οχι γιατί το αξίζουν. Τα πτυχια στην σήμερον ημέρα εξαγοράζονται εκπληκτικά έυκολα. Εξού και γιατί οι πιο μεγάλες εταιρείες στον κόσμο δεν τα απαιτούν ως απαραίτητα στην εργοδότηση των υπαλλήλων τους.

Η κριτική σκέψη είναι το μόνο όπλο σε αυτή την κατάσταση. Άρα ξαναρωτώ. Δεν θα ήταν το πιο σωστό να υπάρχουν διαβουλεύσεις σε κάθε γειτονιά καθε ενορίας σχετικά με το αν θέλουν την εγκατάσταση αντένων στην περιοχή τους;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *