Τα 300 ευρώ πρόστιμο αναλόγως πούγκας

Ο νόμος εν κατασκευασμένος για να κρατεί το φτωχό, αμπάλατο αρνί στα πλαίσια του συστήματος. Τζιαι επειδή η πολιτική θεωρεία εν περιττή ας μιλήσουμε με ένα απλό πρόσφατο παράδειγμα.

Ο Δήμαρχος της Αραδίππου τζιαι ο Κουλίας εφάν πρόστιμο 300 ευρώ γιατί εκάμαν της κκελλές τους. 300 ευρώ όμως για κάποιον που πιάννει 900 τον μήνα τζιαι ζει τσιέκκι με τσιέκκι εν το 1/3 των λεφτών του. Τζιαι είναι ο παραπάνω κόσμος. Εν πρόστιμο που σφάζει.

Για τους τύπους όμως των πάνω στρωμάτων, 300 ευρώ, βάση του πόσα πιάννουν (4-7000) εν ψίχουλλα. Εν μια πίττα σουβλάκια, ένα καφές αναλογικά με τον μέσο άνθρωπο. Εάν βάλουμε μέσα τζιαι τα ακίνητα, μετοχές, γραμμάτεια, τραπεζικούς λοαρκασμούς κλπ μακάρι να φκαίνει 2-3 ευρώ για τα πάνω στρώματα.

Τζιαι θωρείτε τζιαι κάτι τίτλους "είμαστε μαζί σε τούτο" ή "την πλήρωσαν ακριβά". Άρθρα που γράφονται προφανώς που δημοσιογράφους των 900 ευρώ που εργοδοτούνται που συντάκτες τζιαι πολιτικούς των 4-7000 ευρώ.

Τζιαι έτσι με ένα απλούστατο παράδειγμα καταλαμβαίνετε γιατί και πως δουλεύκει το συστημα. Ποιος κατασκευάζει τους νόμους, ποιόν επηρεάζουν τζιαι ποιος την τρώει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *