Μοντέρνα Κακοτεχνία

Η μοντέρνα τέχνη εν απλά ένας εμετός εντυπώσεων. Μια παρτούζα παρωδικής, επιπόλαιης τζιαι προπαγανδιστικής θέσης που διαρκεί όσο η κλανιά πάνω σε ένα βουνό. Ο @george.gavrielpainter εν "καλλιτέχνης" με τες soviet-style εικονούες όσο είμαι εγώ αυτοκινήτο όταν στέκουμαι μέστο γκαράζ.

Τζιαι το ότι πρέπει να κάτσεις να εξηγήσεις στον κάθε μουτσιοσφύρην σήμερα τι είναι τέχνη δείχνει σε τι άθλιο επίπεδο εππέσαμε με την άνοδο του μοντερνισμού τζιαι βασικά της αποδόμησης οτιδήποτε ήσσιε αξία στον χρόνο. Αλλά μεν ξιαννετε. Εν παρωδικο. Καμνεις zoom out τζιαι καταλαβεις ποσο γελιοι ειναι.Σημερα γινουνται canceled αρχαίοι φιλόσοφοι τζιαι λόγιοι που τα πανεπιστημια. Εβιάσαν την ιδια την τέχνη δεκαετία με δεκαετία με την προωθηση της καθε αφηρημενης αρλούμπας τζιαι sensationalist αποτυπωσης.

Τα τετραγωνα κτηρια, ο ατελειωτος τσιμεντος, οι αφισες οπως του φιλου μας του Ομονοιάτη. Η προσπάθεια καταρριψης οτιδηποτε ιστορικου που εκρατησε σιηλιαες χρονια ως όντως καλλιτεχνικης δημιουργίας. Τέχνης που διαρκεί στον χρόνο μέσα που κάθε πολιτική τζιαι ιδεολογική φουρτούνα. Μια κλανιά είσαι Γιώργο. Μια κλανιά όπως και ο κάθε φτηνιάρικος δημιουργός. Α τζιαι μεν κλαίεσαι γιατι πιερωνεισαι ο νταβατζης σου. Το κράτος. Εδεχτηκες με ανοιχτά τα πόθκια εναν μάστρο που επιβάλλει τζιαι διδακτικη υλη τζιαι συγκεκριμενη ηθικη τζιαι περιορισμενο λογο.

Τζιαι ονομαζεται Κυπριακή Δημοκρατία τζιαι έσσιει τζιαι κουλτούρα τζιαι θρησκεία τζιαι αξίες τζιαι ιδεώδη να συντηρισει για να συνεχισει να σε ταιζει για να μεν ψοφίσεις που την πεινα. Αποφάσισες να παιξεις διπλό ταμπλό τζιαι να καμεις cash out διπλόπαντα? Να πουτζιάζεις το μηνιόν που την μιαν για να διδάσκεις τζιαι που την αλλην να σιεζεις το σιέρι που σε ταίζει για να πιαννεις κανενα pocket money τζιαι σημμασία που τον κάθε κουμμουνόσπορο? Τα δικά μας δικά μας τζιαι τα δικά τους πάλε δικά μάς? Χάρου την σημμασία τζιαι την φήμη ώσπου μπόρεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *