Μάλλον έσσιεις λάθος άποψη για την θρησκεία

Τζιαι για να το αποδείξω τούτο απλά θα σας βάλω ένα που τα meme posts που βρισκουμεν στο ιντερνετ συχνά-πυκνά. Εν που τες περιπτώσεις που η εκκλησία μέσα που την παράδοση, ήβρε την σωστή απάντηση αλλά καταλογίζει την στο υπερφυσικό.

Ο έρωτας εν παρωδικός. Κάτι που εξέραν και στον Διαφωτισμό και Αναγέννηση. Μόνο οι αφελής τζιαι οι νεαροί επαντρευκούνταν που έρωτα. Ο Ρωμαίος τζιαι η Ιουλέττα εν κωμωδία που ήταν στα αυτιά του παραπάνω κόσμου τότε. Απλά νομίζω οι παραπάνω εν το χαπαρίσαν γιατί στον σημερινό αιώνα έμεινε μας ο Ρομαντισμός.

Γιατί? Γιατί η βιολογική εξέλιξη, δεν παίζει με την μονογαμία αλλά την πολυγαμία. Είμαστε serially monogamous ακα μιαν γενέκα, μετά άλλην. Ακόμα και σήμερα οι πλείστοι πάστον πλανήτη εν πολυγαμικοί έστω και εάν επιβάλαμεν την μονογαμία μέσα που την κουλτούρα, θρησκεία τζιαι παράδοση.

Η θρησκεία εν τζιαι τίποτε άλλο που ένα evolutionary peer review που εμεταφράστηκε μέσα που την κουλτούρα. Δεν έχουν την σωστή απάντηση επειδη δεν ειχαν ιδεα που βιολογία, αλλά έχουν την τελική σωστή απάντηση λόγω παρατήρησης.

Μπορεί να μεν "ευλογείτο" το ζευκάρι με το 'Χάρυ Πόττερ' στυλ αλλά τζιηνο που εννοούσαν ήταν ότι η οικογένεια, το χωρκό, η κοινότητα, ενεκρινε την σύμβαση, εβοηθουσαν τους, ηταν μαζί τους. Τούτο εδημιουργούσε παραπανω θετικές επιπτώσεις. Αν ηταν απλά επειδή ήσσιε κάβλες το Κωστούι τζιαι αγκαστρωσε την Αννού και επαντρευτήκαν χωρίς να συμφωνεί κανένας, ε η ζωή τους δεν θα ήταν τζιαι τόσο εύκολη γιατί ούλλοι ήσσιε να τους θωρούν σαν ξιμαρισμένους. ακα "μη ευλογημένους". Ευλογία με άλλα λόγια ήταν απλά η συγκατάθεση. Όι κάποιου Θεού, αλλά της κοινότητας (εκκλησίας).

Προσωπικά είχα ρήξη τζιαι με θρήσκους αλλά τζιαι με άθεους για τούντο απλό πράμα. Που την μια οι θρήσκοι πιστεύκουν οτι εν ούλλα μαγικά και θεόπνευστα, δλδ literally τι λαλει η Βιβλος. Που την άλλη, οι νεοάθεοι εν απλά αφοριστικοι στα πάντα, δλδ ότι η θρησκεία δεν έσσιει μέσα μαθήματα ζωής ή βιολογίας, ότι εν ττόπουζοι οι θρήσκοι και ότι γεννικά δεν έσσιεις να μάθεις τίποτε που την θρησκεία.

Η θρησκεία εν κάτι πολλά πολύτιμο σαν πηγή γνώσης αλλά όπως τζιαι όπως έναν βιβλίο, εαν δεν ξέρεις να το θκιεβάσεις σωστά, τότε κάμνεις παραπάνω ζημιά παρά καλό. Δεν καμνεις να την θωρείς κατάμματα αλλά περιφεριακά. Οι θρησκοι θωρούν την οπως θωρει ο κάττος τα ψηλά φώτα του αυτοκινήτου τζιαι απλά γίνουνται ζομπυ ή παραλύουν. Οι άθεοι απλά δεικλούν μακρία τζιαι περιπέζουν τους θρήσκους. Αν θωρείς όμως πουπάνω που το αυτοκίνητο ή δίπλα, τότε θωρείς πολλά καλύττερα τζιαι που τους θκυό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *